Midweekse en voorlaatste ronde Eredivisie in Nerja te volgen bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 33ste en voorlaatste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn woensdagavond 11 mei in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur. FC Utrecht ontvangt AZ, FC Twente speelt in Enschede tegen FC Groningen en PSV vecht in Eindhoven voor de laatste theoretische kans op de titel in een thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse NEC.

RKC komt in Waalwijk in eigen huis in actie tegen Heracles, Ajax kan zich bij winst in Amsterdam tegen Heerenveen verzekeren van het kampioenschap en Sparta vecht in Rotterdam een degradatieduel uit met PEC Zwolle. Verder worden nog de wedstrijden Fortuna-Vitesse, Go Ahead Eagles-Feyenoord en Cambuur-Willem II afgewerkt.

Ook in Spanje staat in de Primera División deze week een speelronde op het programma. Het Andalusische Granada CF speelt dinsdagavond 10 mei om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen subtopper Athletic Bilbao, waarbij winst noodzakelijk is om uit de degradatiezone te blijven.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s