Returns in halve finales Conference League-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de halve finales van de Conference League zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar is donderdagavond 5 mei de onder meer de wedstrijd tussen het Franse Olympique Marseille en Feyenoord te zien.

Feyenoord verdedigt in Marseille de 3-2 winst op Olympique van vorige week, de wedstrijd is te zien vanaf 21.00 uur. Tegelijkertijd wordt in Italië de andere halve finale tussen AS Roma en het Engelse Leicester City afgewerkt. Het eerste duel tussen beide ploegen in Engeland eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s