Airshow Aguacate met modelvliegtuigen boven Torre del Mar

TORRE DEL MAR – Boven Torre del Mar en directe omgeving wordt van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei de eerste editie van de Aguacate Airshow gehouden. Hierbij zijn circa zestig modelvliegtuigen te bewonderen, die tot in de perfectie zijn uitgewerkt. Sommige modellen halen daarbij snelheden tot 300 kilometer per uur.

Het evenement is ´het kleine broertje´ van het grootschalige Festival Aereo Internacional Torre del Mar, dat jaarlijks in de vroege zomer honderdduizenden toeschouwers trekt rond de stranden van de kustplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s