Team El Fuego wint opnieuw poolcompetitie Nerja

NERJA – Het poolteam van de Spaans/Nederlandse bar El Fuego heeft de Nerja Pool League 2021/2022 gewonnen. Het team, dat uit spelers van diverse nationaliteiten bestaat, prolongeerde de titel uit 2019/2020, nadat de League vorig seizoen werd geannuleerd vanwege de Corona-pandemie. Tijdens de prijsuitreiking in bar El Fuego werd door alle aanwezigen 365 euro ingezameld voor de vorige maand in Nerja aangekomen vluchtelingen uit Oekraïne.

In de competitie verwees El Fuego naaste belager Fitzgerald´s uiteindelijk met ruim verschil naar de tweede plaats: 153 tegen 139 punten. Het team Súbete de la Parra legde met 121 punten beslag op de derde plek, vóór Potter Bars (110 punten) en Fuego El (104 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s