Granada CF op de valreep naast Celta de Vigo

GRANADA – In het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada wist thuisclub Granada CF zondagmiddag 1 mei op de valreep  één punt uit het vuur te slepen in het competitieduel met Celta de Vigo. Granada leek lang op een nieuwe nederlaag af te stevenen nadat Antonio Puertas halverwege de tweede helft de bal in het eigen doel werkte. De Andalusische formatie kwam met de schrik vrij toen Luis Milla diep in blessuretijd alsnog de gelijkmaker liet optekenen: 1-1.

Met het gelijkspel blijft Granada wél in de degradatiezone van de hoogste Spaanse voetbalafdeling, de Primera División. Met nog vier speelronden voor de boeg bivakkeert Granada CF nu op de achttiende plaats met alleen Alavés en Levante achter zich. Cádiz en Mallorca zijn nog in te halen, beide ploegen hebben tot nog toe één punt meer dan Granada. Zaterdag 7 mei (aanvang 14.00 uur) staat er een cruciaal duel op de rol: dan speelt Granada CF een uitwedstrijd tegen Mallorca.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s