Nieuw regenfront nadert Nerja en omgeving

NERJA – Het lijkt erop dat Nerja en naaste omgeving opnieuw een natte week staat te wachten. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet met ingang van dinsdagavond 26 april een aantal dagen met regenbuien, met daarbij een grote kans op onweer. Hierdoor verwachten de meteorologen tevens dat de temperaturen deze week onder de grens van de twintig graden Celsius blijven.

Vooral woensdag 27 en donderdag 28 april zijn in de huidige verwachtingen regendagen. Een kleine meevaller daarbij is dat de wind het vooralsnog laat afweten. Voor komend weekeinde zijn de verwachtingen momenteel dat het bewolkt maar droog is rond Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s