Halve finales Champions League-voetbal in Nerja zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn dinsdag 26 en woensdag 27 april de wedstrijden in de halve finales voor de Champions League live te volgen.

De voetbalwedstrijden zijn daar te zien op diverse grote tv-schermen. Dinsdagavond werken het Britse Manchester City en het Spaanse Real Madrid hun eerste onderlinge duel af, aan dag later treffen Liverpool (Engeland) en Villareal (Spanje) elkaar. Op beide dagen beginnen de duels om 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s