Wisselvallig weerbeeld voor Nerja de komende dagen

NERJA – Het wisselvallige weer blijft ook dit weekeinde en de komende week nog even aanhouden voor Nerja en omgeving. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet voor zaterdag 23 april een regenachtige dag, terwijl op zondag 24 april de zon het heft weer in handen neemt volgens de weerkundigen.

De gemiddelde dagtemperatuur hikt de komende dagen aan tegen de grens van 20 graden Celsius, de wind is matig en wakkert bij vlagen aan tot krachtig. Na zaterdag blijft in het de voorspellingen van Aemet een aantal dagen droog, wél wordt er met ingang van donderdag 28 april opnieuw neerslag voorspeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s