Nerja populair als bestemming in paasvakantie

NERJA – Gedurende de paasvakantie was Nerja één van de populairste bestemmingen aan de Costa del Sol. Dit blijkt uit deze week gepubliceerde cijfers van de Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (Aehcos). Na Benalmádena (87,26 procent), Málaga (86,77) en Torremolinos (84,02) eindigde Nerja op de vierde plaats qua hotelbezettingsgraad met 83,62 procent, vóór onder meer Marbella (81,92 procent).

In het rapport concludeert Aehcos dat het herstel van de toeristische sector na de lange Covid-periode duidelijk is ingezet en dat door de vele last minute-boekingen de verwachtingen voor april ruimschoots zijn overtroffen. Tevens stelt de organisatie goede hoop te hebben dat het herstel zich in de lente én zomer verder doorzet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s