Formule 1 Grand Prix Emilia Romagna in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is op zondag 25 april de Formule 1 Grand Prix Emilia Romagna op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari bij Imola op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de vierde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt de Monegask Charles Leclerc met 71 punten, de Brit George Russell volgt met 37 punten. Regerend wereldkampioen Max Verstappen viel tot nog twee keer uit en won de Grand Prix in Saoedi-Arabië, waardoor hij voorlopig genoegen moet nemen met de zesde plaats (25 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s