Franse toeriste gered na val bij Río Chíllar

NERJA – Een zestigjarige Franse toeriste is afgelopen zondag door medewerkers van diverse reddingsdiensten gered uit de Río Chíllar bij Nerja, nadat ze tijdens de populaire wandeling ten val was gekomen en daarbij een gebroken pols en een hoofdwond had opgelopen.

Het was het eerste ongeval op de wandelroute sinds deze weer is geopend voor het publiek. De route was vanwege de Corona-pandemie twee jaar gesloten. Vóór de heropening werden jaarlijks gemiddeld een dozijn reddingsoperaties uitgevoerd rond de Río Chíllar om gewonde of gestrande wandelaars te evacueren van de route.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s