Agrupación de Arpas Clásicas treedt op in CCN

NERJA – De Agrupación de Arpas Clásicas verzorgt vrijdagavond 22 april een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa één uur, toegangskaarten kosten twaalf euro per persoon.

De groep met klassieke harpen werd in 2014 opgericht en brengt werken van onder meer vermaarde componisten als Strauss en Mozart ten gehore. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het theater aan de Calle Granada 45.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s