Málaga CF verspeelt voorsprong tegen Real Valladolid

MALAGA – In de Spaanse voetbalcompetitie voor de Segunda División verspeelde Málaga CF zaterdagavond 9 april dure punten in eigen huis tegen opponent Real Valldolid. De thuisclub nam een 2-0 voorsprong maar zag de tegenstander in het tweede deel van de wedstrijd toch weer langszij komen: 2-2.

Málaga kwam in het eigen La Rosaleda-stadion goed uit de startblokken. De blauw-witte formatie stond al na vier minuten spelen op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Brandon Thomas. Hoewel de bezoekers de gehele wedstrijd een duidelijk veldoverwicht hadden betekende dit tevens de ruststand.

De tweede helft was amper vier minuten oud of Málaga liet een tweede treffer optekenen. Deze kwam op naam van Álvaro Vadillo: 2-0. Toch slaagde de thuisclub er niet in de winst over de streep te trekken. Shon Weissman bracht met twee doelpunten (in de 59ste en 63ste minuut) Valldolid langszij, met een 2-2 eindstand als gevolg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s