Granada CF in blessuretijd onderuit bij FC Sevilla

SEVILLA – Twee tegentreffers in de blessuretijd zorgden ervoor dat Granada CF vrijdagavond 8 april alsnog met lege handen huiswaarts keerde na een beladen voetbalduel met FC Sevilla: 4-2. Daarvoor had Granada lang dapper stand gehouden tegen de nummer twee van de Primera División, ondanks een duidelijk overwicht van de thuisclub.

Mede door deze nieuwe nederlaag resteert Granada een hectisch competitieslot, waarbij de strijd tegen degradatie zal overheersen. Ondanks de overmacht van Sevilla werd de rust met 1-1 gehaald (treffers van Darwin Machís voor Granada in de 23ste minuut en Diego Carlos voor de thuisclub in de 32ste minuut).

In de tweede helft zette Lucas Ocampos Sevilla na een kwartier spelen op voorsprong (2-1), maar Granada vocht zich vier minuten voor tijd opnieuw op gelijke hoogte dankzij een treffer van Victor Díaz (2-2). Via treffers van respectievelijk Rafael Mir en Alejandro Gómez in de blessuretijd trok FC Sevilla alsnog aan het langste eind.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s