Optreden Southern Outlaws bij Fitzgerald´s tijdens benefietactie voor Oekraïne

NERJA – De band Southern Outlaws treedt zondag 10 april op in Nerja bij Fitzgerald´s Bar. Daar staat alles gedurende deze dag in het kader van een hulpactie aan Oekraïne. Naast het muzikale optreden in de namiddag is er ´s ochtends (vertrek 11.00 uur) een drie uur durende wandeling georganiseerd (onder leiding van een gids) vanaf de bar door de omgeving van Nerja.

De opbrengsten van zowel de wandeling als het optreden van de band Southern Outlaws komen ten goede aan de vluchtelingen uit Oekraïne, die onlangs in Nerja zijn neergestreken. De bar is te vinden op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja. Het optreden begint rond de klok van 17.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s