Wandeltocht door historische deel Vélez-Málaga

NERJA/VELEZ-MALAGA – Op initiatief van Club Internacional de Nerja is er voor dinsdag 12 april een wandeltocht georganiseerd door het historische deel van de stad Vélez-Málaga. De tocht wordt afgelegd onder leiding van een ervaren gids, de kosten voor deelname bedragen zestien euro voor leden van de Club Internacional de Nerja, niet-leden betalen achttien euro per persoon.

Het reserveren van een plaats kan in de club aan de Calle San Juan 42 op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur. De bus vertrekt om 09.00 uur ´s morgens, de terugkomst in Nerja staat gepland rond 18.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s