Hotelbezetting in Nerja tijdens Semana Santa op driekwart van het maximum

NERJA – Gedurende de Semana Santa (zondag 10 tot en met zondag 17 april, de ´heilige´ week rond Pasen, red.) zijn de hotels in Nerja voor 74 procent bezet. Voor de omliggende plaatsen Frigiliana en Torrox ligt dit cijfer zelfs op 85 procent. Dit verwacht de Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol, Aehcos, aan de hand van de boekingen op dit moment.

Gezien de stijgende trend van last-minute boekingen verwacht Aehcos dat de uiteindelijke cijfers nog hoger uitvallen. Voor de gehele provincie Málaga geldt momenteel een verwachte bezettingsgraad van 70 procent. Vrijwel alle hotels in de regio zijn tijdens de Semana Santa geopend, een aantal kiest ervoor om na een periode gesloten te zijn geweest de deuren tijdens deze week weer te openen voor het nieuwe seizoen.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s