Granada CF redt op valreep een punt tegen Rayo Vallecano

GRANADA – Tot diep in de blessuretijd leek voetbalclub Granada CF zondagavond 3 april in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes tegen een 1-2 nederlaag aan te lopen in het Primera División-duel met opponent Rayo Vallecano. In de 94ste minuut redde Luis Milla via een benutte strafschop (2-2) alsnog een punt voor thuisclub.

Granada liep zondagavond in eigen huis lang achter de feiten aan na twee snelle doelpunten van de bezoekers. Eerste mikte Alejandro Cartena raak na amper zes minuten spelen, tien minuten later verdubbelde Sergi Guardiola de marge. Granada ging vervolgens verwoed op jacht naar de aansluitingstreffer.

Die kwam pas diep in de tweede helft op het scorebord, nadat Rayo-speler Santi Comesaña met rood van het veld was gestuurd (51ste minuut) en Granada met een man meer het initiatief volledig naar zich toe kon trekken. Jorge Molina scoorde in de 67ste minuut de 1-2, waarna het tot diep in de blessuretijd duurde voordat Luis Milla met een benutte penalty alsnog een punt uit het vuur sleepte voor de Andalusische formatie: 2-2.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s