Optredende artiesten en bands Weekend Beach-festival Torre del Mar bekend

TORRE DEL MAR – Het Weekend Beach-muziekfestival in de kustplaats Torre del Mar wordt dit jaar gehouden van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 juli. Het betreft de veertiende editie van het populaire festival, dat dit jaar net als veel andere evenementen noodgedwongen werd afgelast vanwege de Corona-pandemie.

De organisatie presenteerde deze week een lange lijst met optredende bands en artiesten. Meer informatie over het muziekfestival en de recente ontwikkelingen is te vinden op de website http://www.weekendbeach.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s