Late tegentreffer nekt Málaga CF

GIRONA – Bijna was voetbalclub Málaga CF erin geslaagd een punt over te houden aan het uitduel met het in de Spaanse Segunda División hoog genoteerde Girona FC. Een doelpunt van Nahuel Bustos, acht minuten voor tijd, zorgde er vrijdagavond 1 april echter voor dat de drie punten bij de thuisclub bleven en dat Málaga met lege handen huiswaarts keerde.

Dat laatste was zuur voor de Andalusische formatie, die gedurende negentig minuten voetbal gelijkwaardig bleek aan het op de vierde plaats staande Girona. Mede door dit nieuwe verlies bivakkeert Málaga na 34 speelronden op een povere achttiende plaats op de ranglijst.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s