Voetbalwedstrijden Nederlandse Eredivisie te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 28ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zaterdag 2 april wordt deze speelronde om 16.30 uur in Groningen geopend met het duel tussen FC Groningen en koploper Ajax. De nummer twee in de competitiestand, PSV, komt vanaf 18.45 uur in Enschede in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Twente. Eveneens op zaterdagavond 2 april worden de duels AZ-Vitesse, RKC-FC Utrecht (beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur) en Feyenoord-Willem II (aftrap 21.00 uur) afgewerkt.

De zondagse speelronde begint om 12.15 uur met de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles, later op de dag worden de wedstrijden Sparta Rotterdam-Heerenveen, Fortuna Sittard-Heerenveen (aftrap beide duels om 14.30 uur) en Cambuur-NEC (16.45 uur) gespeeld.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op vrijdag 1 april (aftrap 21.00 uur) een uitwedstrijd tegen de nummer vier van de stand Girona, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF op zondag 3 april vanaf 18.30 uur in het eigen Estadio Nuevo Los Cármenes in actie voor een duel met Rayo Vallecano.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s