Oefenduels Oranje in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego zijn zaterdag 26 maart en dinsdag 29 maart de oefenduels van het Nederlands voetbalelftal tegen respectievelijk Denemarken en Duitsland te zien. De duels worden live uitgezonden via grote tv-schermen, de bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Op zaterdagavond 26 maart staat in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam een oefenduel met Denemarken op de rol. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Drie dagen later (dinsdagavond 29 maart) speelt Oranje in hetzelfde stadion een wedstrijd tegen Duitsland (eveneens vanaf 20.45 uur). Beide duels zijn rechtstreeks te volgen bij bar El Fuego, waar de komende dagen ook andere voetbalinterlands zijn te zien.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s