Degradatieduel CD Nerja op eigen terrein tegen UD Algarrobo

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Caros Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zaterdag 26 maart voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen UD Algarrobo.

Nerja heeft daarbij een overwinning nodig om dreigende degradatie in de slotfase van de competitie alsnog af te wenden. De wedstrijd begint zaterdag om 17.00 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de zestiende plaats met 22 punten uit 26 wedstrijden, Algarrobo staat op de zevende plaats met 43 punten uit 25 wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s