Aemet waarschuwt voor hevige regenval aan Costa del Sol

NERJA – De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) heeft een code geel-waarschuwing afgegeven voor de regio Axarquía (waartoe onder meer Nerja behoort) voor de periode tussen middernacht op dinsdag 22 maart en 12.00 uur op donderdag 24 maart.

De weerkundigen voorzien de komende dagen veel regen, veroorzaakt door stormen vanaf de Middellandse Zee én vanuit het binnenland. Volgens de meteorologen gaat er vooral op woensdag 23 maart veel regen vallen, waarbij op sommige punten in de regio sprake kan zijn van zestig liter water per vierkante meter in een periode van twaalf uur tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s