Droog en redelijk zonnig weekeinde voor Nerja

NERJA – Nerja staat een weekeinde te wachten met veel zonnige perioden zonder neerslag. Regen wordt er wél weer voorspeld voor de tweede helft van de volgende week. Dit blijkt uit meest recente weersvoorspellingen door de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

De gemiddelde dagtemperatuur blijft de komende dagen net iets onder de 20 graden Celsius hangen, de wind is in de huidige vooruitzichten vooral zondag 20 maart krachtig tot sterk aanwezig, om daarna weer af te zwakken tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s