Belangrijke winst voor Granada CF

VITORIA GASTEIZ – In Baskenland heeft voetbalclub Granada CF zaterdagmiddag 19 maart een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Spaanse Primera División. In een hectische en gelijk opgaande wedstrijd werd tegenstander Deportivo Alavés in de slotfase op de knieën gedwongen: 2-3.

Geheel zonder slag of stoot ging dat niet: Granada incasseerde in de blessuretijd nog drie gele kaarten én een rode kaart (Aarón Escandell) maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind. Daar zag het lang niet naar uit. Na iets minder dan een half uur spelen kreeg Alavés een strafschop, welke onbenut werd gelaten. Vijf minuten na rust namen de bezoekers de leiding via een treffer van Sergio Escudera, zeven minuten later had Alavés het tij volledig gekeerd nadat Gonzalo Escalante (53ste minuut) en Manuel Vallejo (57ste minuut) scoorden voor de thuisclub.

De gelijkmaker kwam een kwartier voor tijd op naam van José-Antonio Rodríguez, drie minuten voor tijd viel de beslissende treffer (2-3) van de Colombiaan Luis Suárez. Door de winst klom Granada één plaats naar de zestiende plaats op de voorlopige ranglijst.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s