Film Dune te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 20 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Dune´ van regisseur Denis Villeneuve vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac en Josh Brolin. De vertoning begint om 16.30 uur en duurt ruim twee en een half  uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie). De sciencefictionfilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur Frank Herbert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s