Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 27ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op vrijdagavond 18 maart wordt deze speelronde om 20.00 uur in Heerenveen geopend met het duel tussen Heerenveen en Heracles. Zaterdagavond 19 maart staan de wedstrijden Go Ahead Eagles-Cambuur (aftrap 18.45 uur), FC Twente-PEC Zwolle (20.00 uur) en NEC-Sparta (aanvang 21.00 uur) op het programma.

Op zondag 20 maart worden FC Utrecht-FC Groningen (aftrap 12.15 uur), Ajax-Feyenoord (14.30 uur), Vitesse-RKC, PSV-Fortuna Sittard (beide wedstrijden beginnen om 16.45 uur) en Willem II-AZ (vanaf 20.00 uur) afgewerkt.

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 19 maart (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen staartclub Fuenlabrada, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF ook op zaterdag 19 maart vanaf 14.00 uur in Baskenland in actie voor een degradatieduel tegen Deportivo Alavés.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s