Flamencodanseres Pilar Soto in Centro Cultural met show ´Resistré´

NERJA – De in Andalucía befaamde flamencodanseres Pilar Soto treedt met haar gezelschap zaterdag 19 maart  op met de show ‘Resistiré’ in het Centro Cultural Villa de Nerja. Soto neemt haar publiek stapsgewijs mee door alle vormen en stijlen van het flamencodansen.

De show begint rond 20.00 uur en duurt circa twee uur, de toegangsprijs bedraagt twaalf euro per persoon. Entreebewijzen kunnen in de voorverkoop worden aangeschaft bij de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 of via internet : https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJARESISTIRE .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s