Dagtrip naar Botanische Tuinen van Málaga met Club Internacional de Nerja

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor vrijdag 25 maart een dagtrip naar de Botanische Tuinen van Málaga georganiseerd. De deelnemers vertrekken uit Nerja rond 09.30 uur in de ochtend per bus en zijn rond 17.30 uur weer terug in Nerja.

De deelnamekosten bedragen 22 euro per persoon (inclusief toegang tot de Botanische Tuinen en een wandeling door de haven van Málaga). Het reserveren van een plaats is mogelijk bij Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42. Dit kan op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen tussen 11.00 en 14.00 uur. Ook is het mogelijk aan te melden via email op het emailadres cidnerjabookings@outlook.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s