Champions League-duel Ajax-Benfica in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de achtste finales van de Champions League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Ajax speelt dinsdagavond 15 maart vanaf 21.00 uur in Amsterdam de returnwedstrijd tegen het Portugese Benfica. Het eerste duel in Lissabon eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ook andere duels uit de achtste finales zijn deze week te zien bij bar El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s