Granada CF zakt verder af na nieuw verlies

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes incasseerde voetbalclub Granada CF zaterdagmiddag 12 maart opnieuw een verliespartij. Een vroege treffer van tegenstander Elche CF leidde tot een 0-1 verlies, waardoor de Andalusische club nu in de onderste regionen van de hoogste Spaanse voetbalafdeling Primera División is beland.

De enige treffer van de wedstrijd viel al na 11 minuten spelen en kwam op naam van Fidel Chaves de la Torre. Granada had in de resterende speeltijd wel een licht overwicht maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. Door het nieuwe verlies zakte Granada naar de zeventiende plaats op de ranglijst van twintig ploegen, waardoor de club een hectisch einde van het seizoen staat te wachten om degradatiedreiging af te wenden.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s