Doelpuntloze puntendeling voor Málaga CF

MALAGA – In de 31ste speelronde voor de Spaanse Segunda División hielden de beide voetbalclubs Málaga CF en Ponferradina elkaar zaterdagavond 12 maart in evenwicht. In het stadion La Rosaleda van Málaga stond de beginstand van 0-0 ook na negentig minuten nog op het scorebord.

De thuisclub (zestiende op de ranglijst) en de bezoekers (vijfde in de stand) hielden elkaar de gehele wedstrijd in evenwicht, waarbij Málaga licht de overhand had. Doelpunten bleven echter uit, waardoor beide ploegen één schamel punt aan hun totaal konden toevoegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s