Herinrichting Calle Zuloaga voltooid

NERJA – De herinrichting van de Calle Zuloaga in Nerja, vlakbij de gemeentelijke sportvelden en de eerste hulppost van Nerja, is voltooid. Het gedeelte tussen de Calle Picasso en Calle Carlos Millón werd het afgelopen half jaar gerenoveerd voor een totaal bedrag van 104.401 euro.

Aangepakt werden onder meer de verslechterde bestrating en het amper begaanbare trottoir. Volgens de planning moesten de werkzaamheden voor de jaarwisseling zijn voltooid maar deze liepen aanzienlijke vertraging op.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s