Cubaanse saxofonist Inoidel González speelt in Centro Cultural

NERJA – In het kader van het programma rond het Festival de Jazz van de Diputación Provincial de Málaga treedt zaterdagavond 5 maart de Cubaanse saxofonist Inoidel González op in het Centro Cultural van Nerja.

Toegangskaarten zijn, tot de maximum capaciteit is bereikt, deze week gratis verkrijgbaar aan de kassa´s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45. Het optreden begint rond 20.00 uur en duurt ruim een uur. Binnen het Centro Cultural is het dragen van een mondmasker verplicht in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het Covid-19 virus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s