Opvoering Superheroinas SL in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja wordt vrijdagavond 4 maart de komedie Superheroinas SL opgevoerd. Deze begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangskaarten zijn gratis beschikbaar tot de maximum capaciteit is bereikt.

De kaarten moeten wel voorafgaande aan de opvoering worden gereserveerd bij de kassa´s van het cultureel centrum. De rollen van de Superheroinas worden vertolkt door Virginia Muñoz, Carmen Baquero en Noemí Ruiz (uit Nerja).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s