Festival Internacional de Tango de Granada

GRANADA – Het Festival Internacional de Tango de Granada krijgt dit jaar de 34e editie. Het festival, één van de grootste in zijn soort, staat in 2022 van dinsdag 15 tot en met zondag 20 maart op de agenda.

Alle opvoeringen vinden die week plaats in het Teatro Municipal Isabel La Católica van Granada, met als begintijd telkens 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de link: https://www.redentradas.com/?entradas=30%C2%BA-festival-internacional-de-tango-de-granada&eid=1318&fbclid=IwAR3nHRhdF5vJ138Di4lvBtERkIifjc3aJXj_zVq5QqmVl69m6-8D9GIKLHM .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s