Granada CF komt niet langs Cádiz

GRANADA – In de Spaanse Primera División morste voetbalclub Granada CF maandagavond 28 februari dure punten in het thuisduel tegen staartclub Cadiz. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes kwam de Andalusische club niet verder dan een 0-0 puntendeling.

Granada speelde het grootste deel van de wedstrijd met tien spelers, nadat de Portugese verdediger Domingos Duarte na een half uur spelen met een rode kaart was weggestuurd. Cádiz voerde daarna de boventoon in het duel, maar zag geen kans dit veldoverwicht in doelpunten uit te drukken.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s