Málaga CF geeft winst in blessuretijd uit handen

MALAGA – Na negentig minuten voetbal leek Málaga CF maandagavond 28 februari de competitiewedstrijd voor de Segunda Divisón tegen FC Cartagena winnend af te sluiten. Vijf minuten blessuretijd later zag het scorebord er echter anders uit. Door een treffer in de 95ste minuut hielden de bezoekers alsnog een punt over aan de ontmoeting en veranderden de drie kostbare punten voor Málaga in één schamel punt: 1-1.

De thuisclub had in het eigen La Rosaleda-stadion de handen vol aan middenmoter Cartegena, dat gedurende gehele wedstrijd een veldoverwicht had. Toch nam Málaga in de tweede helft de leiding in het duel via een doelpunt in de 54ste minuut van Brandon Thomas Llamas. Málaga slaagde er echter niet in de winst over de streep te trekken: diep in de extra tijd bracht de Japanner Shinji Okazaki beide ploegen alsnog op gelijke hoogte.

Mede door dit resultaat staat Málaga nu nèt boven de degradatiestreep op de achttiende plaats met 33 punten uit 29 wedstrijden. Aanstaand weekeinde (zondag 6 maart, aanvang 18.15 uur) wacht de Andalusische formatie een uitwedstrijd tegen de nummer twintig van de stand Amorebieta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s