Europees clubvoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Ajax, PSV als Vitesse te volgen.

Ajax speelt voor de Champions League in de achtste finales woensdagavond 23 februari (aftrap 21.00 uur) in Portugal een uitwedstrijd tegen Benfica. De return staat gepland op dinsdag 15 maart. In de Conference League zijn nog twee Nederlandse clubs in de strijd.

PSV komt donderdagavond 24 februari in actie tegen Maccabi Tel Aviv (vanaf 18.45 uur), nadat de uitwedstrijd in Israel vorige week met 0-1 werd gewonnen. Vitesse moet in Arnhem proberen het 2-1 verlies bij het Oostenrijkse Rapid Wien van een week geleden weg te poetsen. Het duel begint om 21.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s