Temperaturen weer iets omhoog voor Nerja en omgeving

NERJA – Na een relatief kil weekeinde en wat neerslag op zondag lopen de gemiddelde dagtemperaturen met ingang van maandag 21 februari weer op voor Nerja en directe omgeving. Waar het kwik maandag nog blijft steken op een gemiddelde waarde van circa 18 graden Celsius wordt de dagen daarna de grens van 20 graden gehaald, zo voorspellen de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Vooral dinsdag 22 februari en woensdag 23 februari lijken in die vooruitzichten fraaie dagen te worden met veel zon en weinig wind. Later in de week passeren er meer wolkendekken en wordt regen niet uitgesloten, de gemiddelde dagtemperaturen zakken dan weer naar circa 17 graden Celsius. Ook neemt de in de huidige voorspellingen de wind weer in kracht toe gedurende het volgende weekeinde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s