Werken aan realisatie wandelpad Senda Litoral vorderen gestaag

NERJA – Langs de kust van Nerja wordt momenteel druk gewerkt aan de realisatie van de Senda Litoral, een wandelpad langs de kust van Nerja tussen de stranden van Caletilla en Salón aansluitend aan het Balcón de Europa.

Burgemeester José Alberto Armijo stelde al bij de openbaring van de plannen, vóór de afgelopen zomer, ‘blij te zijn met de goedkeuring van dit project, dat de infrastructuur van Nerja verbetert wat het toerisme ten goede komt’. De geraamde kosten, 160.825 euro, worden volledig gesubsidieerd door de Diputación Provincial de Málaga. Langs het pad komt ook een uitzichtpunt, voorzien van verrekijkers die de bezoekers uitzichten tot ver over de Middellandse Zee bieden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s