Driedaags Feria ´La Molienda’ in Riogordo

RIOGORDO – Het traditionele feest  ‘La Molienda de Riogordo’, een eerbetoon aan de lokale olijfolie, staat dit jaar van vrijdag 25 tot en met zondag 27 februari op het programma in het plaatsje Riogordo, gelegen naast Colmenar tussen het meer van Viñuela en het natuurpark Montes de Málaga.

Daarbij is een breed programma beschikbaar aan proeverijen, workshops en bezoeken aan de lokale molen en het museum, waarbij de bezoekers allerhande informatie wordt verstrekt over de totstandkoming van het lokale ‘vloeibare goud’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s