Reserves van Real Sociedad te sterk voor Málaga CF

SAN SEBASTIAN – In Baskenland bleek het B-team van Real Sociedad zaterdagavond 19 februari te sterk voor de voetballers van het Andalusische Málaga CF. In de 28ste speelronde voor de Spaanse Segunda División was de thuisclub effectiever in het afronden van de spaarzame mogelijkheden, ondanks een duidelijk veldoverwicht van de bezoekers uit Málaga: 2-0.

Doelpunten van Jon Karrikaburu (tien minuten voor rust) en Roberto López Alcaide (na zeven minuten spelen in de tweede helft) zorgden ervoor dat Málaga CF puntloos de lange terugreis naar Andalucía moest maken. Mede door dit nieuwe verlies zakte Málaga naar de zeventiende plaats op de huidige competitieranglijst, waarmee de club een hectisch einde van het voetbalseizoen staat te wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s