Granada CF opnieuw onderuit in Primera División

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF is na de vijfde nederlaag op rij zaterdagmiddag 19 februari opnieuw verder weggezakt op de ranglijst voor de Spaanse Primera División. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes leed de club een gevoelige nederlaag tegen subtopper Villareal CF: 1-4.

Mede door dit verlies is Granada nu terug te vinden op de zeventiende plaats van de hoogste Spaanse voetbaldivisie, die uit twintig ploegen bestaat. Villareal steeg dankzij de winst naar de vijfde plaats in de competitiestand. Bij rust was de stand nog 0-2,  door treffers van Arnaut Danjuma in de 35ste minuut (strafschop) en de 39ste minuut.

Luis Milla bracht via een benutte strafschop halverwege de tweede helft de spanning nog even terug in de wedstrijd, in de slotfase trokken de bezoekers met nog eens twee treffers de winst naar zich toe. Eerst was wederom Danjuma trefzeker vanaf elf meter (81ste minuut), in de slotminuut bepaalde Moisés Gómez de eindstand op 1-4.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s