Temperaturen rond Nerja naar beneden in weekeinde

NERJA – Er staat Nerja en omgeving een relatief kil weekeinde te wachten. In de meest recente weersvoorspellingen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) komt het kwik niet veel hoger dan een gemiddelde waarde van zo´n 15 graden Celsius, terwijl de zon grotendeels aan het oog wordt onttrokken door een hardnekkig wolkendek.

Neerslag wordt daarbij door de meteorologen niet voorzien. De wind laat het grotendeels afweten de komende dagen. Met ingang van maandag 14 februari lopen in de huidige voorspellingen de gemiddelde waarden weer op naar circa 19 graden Celsius, waarbij ook de zon zich weer regelmatig laat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s