Málaga CF onderuit in streekderby tegen UD Almería

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion ging voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 12 februari met 0-1 onderuit in de streekderby tegen UD Almería. Daarmee verstevigden de bezoekers hun huidige tweede plaats in de Spaanse Segunda División en zakte Málaga verder weg in de staart van de ranglijst.

Het enige en winnende doelpunt van de wedstrijd kwam na acht minuten spelen in de tweede helft van de Nigeriaan Umar Sadiq. Beide ploegen hielden zaterdagavond lang gelijke tred maar Málaga trok uiteindelijk aan het kortste einde. Door dit nieuwe verlies kelderde Málaga naar de zestiende plaats in de competitiestand met 32 punten uit 17 duels. Almería staat met één wedstrijd meer gespeeld nu gelijk in punten (52) met de Baskische koploper Eibar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s