Film Minari te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 13 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Minari´ van regisseur Lee Isaac Chung vertoond. De Amerikaanse productie uit 2020 is te zien in de originele Koreaanse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Steven Yeun, Han Ye-ri, Youn Yoh-jung en Will Patton. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt bijna twee uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s