Nerja neemt openbaar groen onder handen

NERJA – Zoals ieder jaar in februari neemt de gemeente Nerja de komende weken het openbaar groen binnen de gemeente onder handen. Daarbij worden tal van bomen en struiken in zowel Nerja als Maro gesnoeid en bijgewerkt, met als uiteindelijk doel beide plaatsen voor het komende hoogseizoen een fris imago te bezorgen.

De komende dagen en weken zal daarbij overal in zowel Nerja als Maro aan de groenvoorzieningen worden gewerkt. Tevens worden takken en bladeren, die verlichtingspunten en verkeersborden blokkeren, verwijderd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s