Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Na een weekeinde zonder competitievoetbal wordt de Nederlandse Eredivisie zaterdag 5 februari hervat. De voetbalwedstrijden in deze 21ste speelronde zijn dit weekeinde in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zaterdag 5 februari wordt deze speelronde om 16.30 uur in Utrecht geopend met de wedstrijd tussen FC Utrecht en SC Cambuur. In de avonduren staan dan de duels Fortuna Sittard-Heerenveen (aanvang 18.45 uur), PSV-AZ, PEC Zwolle-NEC Nijmegen (beide duels beginnen om 20.00 uur) en FC Twente-Vitesse (aftrap 21.00 uur) op de rol.

Op zondag 6 februari staat de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta (aanvang 12.15 uur) op het programma, gevolgd door Willem II-RKC en FC Groningen-Go Ahead Eagles (beide wedstrijden vanaf 14.30 uur). De competitieronde wordt zondagmiddag afgesloten met de wedstrijd tussen Ajax en Heracles (aftrap 16.45 uur).

Het Andalusische Málaga CF speelt voor de Spaanse Segunda División op zaterdag 5 februari (aftrap 18.15 uur) een uitwedstrijd tegen Real Zaragoza, een divisie hoger (Primera División) komt Granada CF zondagavond 6 februari in actie voor de moeilijke uitwedstrijd tegen topclub Real Madrid (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s